Vuurwerk bestellen bij Boerenbond Welkoop

Boerenbond Welkoop is een winkelketen dat vooral artikelen verkoopt voor in de tuin. De winkels zijn in het hele land te vinden, al zitten ze vaak wat afgelegen. Elk jaar rond november worden de vestigingen omgedoopt tot vuurwerkverkooppunten. Bestellen kan in de winkel maar ook online.

Vuurwerkaanbod

Als we kijken in de folder (bron: vuurwerkcrew.nl) van 2011 moeten we concluderen dat het assortiment zeer compleet is met voldoende variatie. Wij denken daarom dan ook dat iedereen kan slagen die bij Boerenbond Welkoop vuurwerk wil bestellen.

Op de eerste pagina zien wij een set Goldmembersvuurpijlen met koppen die lijken op die van professioneel vuurwerk. De explosie van deze vuurpijlen heeft daarom ook een grotere diameter dan standaard vuurpijlen. Op de tweede pagina staan een aantal zeer mooie cakeboxen die maximaal gebruik maken van, het door de Nederlandse wet toegestane, maximale gewicht. Daardoor hoef je niet persé naar België om een paar mooie vuurwerkpotten in huis te halen. Verder zien wij nog een prachtige waaiercake waar wel een flink prijskaartje aan hangt. Toch is dit zeker de moeite waard, getuige dit filmpje:

Ook voor een flinke Chinese rol kun je hier gerust terecht. De Red Dragon bevat een mix van kleine rotjes en grote kanonslagen. Het spektakel eindigt met een grote eindknal. Voor de kinderen is er ook genoeg te vinden. Hier vinden we echter geen verassingen en missen we bijvoorbeeld een tegenhanger van de welbekende Glow Worms.

Op de laatste pagina is goed te zien dat Boerenbond Welkoop ook denkt aan de veiligheid. Zo zijn er allerlei hulpmiddelen te koop om jou en je kinderen te beschermen tijdens het afsteken van vuurwerk.

Goedkoop of duur vuurwerk?

Het vuurwerk in de folder van 2011 is zeker niet goedkoop te noemen, je krijgt er echter wel wat voor terug. Ze doen echter niet mee met gratis vuurwerkacties zoals je weleens bij andere vuurwerkwinkels ziet, waarbij je vanaf een bepaald bedrag extra vuurwerk krijgt. Je maakte vorig jaar echter wel kans op een vuurwerkshow in je eigen straat.

De voorverkoop start op 16 november 2012 en de bestellingen kunnen opgehaald worden in je lokale vestiging vanaf 29 december.

Website: www.goedvuurwerk.nl

Still quiet here.sas

Reageer


+ twee = 10