Zena vuurwerk, vuurwerk voor echte diehards

Zena cakeVan oorsprong een Belgisch bedrijf, tegenwoordig is dit een vuurwerkmerk van het Nederlandse Vuurwerkvisie BV te Rijen. Dit vuurwerk onderscheidt zich door een stoere uitstraling en gemiddeld genomen, wat heftigere effecten dan bij andere vuurwerkaanbieders het geval is.

Waar komt het vuurwerk vandaan?

Zoals bijna altijd komt ook dit vuurwerk gewoon uit China. Er is echter wel goed over nagedacht welk vuurwerk in de collectie moest komen. Hiervoor zijn een aantal medewerkers meerdere malen naar China afgereisd om de beste keuze te kunnen maken.

Welk Zena vuurwerk is het coolst?

Afgezien van de weinig originele namen zoals de titels van wat Tarantino films (“Death Proof”, “Inglourious Basterds”), Star Trek ruimteschepen (“Bird of Prey”, incl. groene kleur) en titels met pijnlijke spelfouten als “Golden Tempel” en “Invation” moet gezegd worden dat het vuurwerk zelf dik in orde is. Verschillende filmpjes op internet getuigen dat het qua effecten en knallen wel goed zit met de kwaliteit.

Maar welk vuurwerk is nou echt het coolst? Dat is zeer moeilijk te zeggen. Wij kunnen slechts aangeven welke lijst wij zouden samenstellen als wij hier ons vuurwerk zouden bestellen. Laten we zeggen dat we een budget hebben van 150 euro:

  • € 99,95 – Zena Cakebox (4 stuks doorgelont): Een goede cake kan niet ontbreken in je vuurwerkarsenaal. Deze soms wat eentonige batterij geeft wel een show weg van ruim 2 minuten en de laatste box geeft een mooi slot.
  • € 29,95 – Light-Year (vuurpijlenpakket): Een schitterend pakket voor weinig geld. Deze vuurpijlen hebben ieder een eigen effect. Sommige hebben naast een knal ook nog een crackling effect.
  • € 34,95 – Chooêt (knalrol): Een rol van zo’n 45 seconden met een erg vette eindknal.

Totaal: € 164,85

We zijn wel iets over ons eigen budget heen gegaan, maar voor dit geld hebben we wel een prachtig vuurwerkpakket voor alsnog een zeer nette prijs.

Waar kan je dit vuurwerk kopen?

Zena dealers kun je vinden in grote delen van het land (Zeeland en Friesland moeten het helaas doen zonder). Bestellen kan online op www.zenavuurwerk.nl, je moet het natuurlijk wel zelf even komen ophalen tussen 29 en 31 december.

1 reactie op Zena vuurwerk, vuurwerk voor echte diehards

  1. Ik koop ook al jaren Zena vuurwerk, tot nu toe altijd tevreden geweest!

Reageer


1 − een =